İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor. Bu akşam ilk bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlanacak olan diziyle ilgili meraklı bekleyiş devam ederken dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler en az dizinin konusu kadar merak ediliyor. Peki, İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ne? İyi Günde Kötü Günde dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…

Tanıtımıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin’in oturduğu O3 Medya’nın yapımını üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisi bu akşam ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Bu akşam ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan dizinin senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu ile Aksel Bonfil kaleminden çıktı. Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin ilk bölümü büyük bir merakla bekleniyor.


İyi Günde Kötü Günde Dizisi Konusu 

Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla, nikahı terk etme nedenini herkesten sır gibi saklayan Sarp ve tüm bunlardan habersiz mutlu bir evlilik hayali kuran Melisa üçlüsünün tamamen karışan hayatını konu alan dizide bol bol aşk, macera ve entrika yer alacak.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Oyuncuları

Star TV’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde’nin oyuncu kadrosunda, Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Yasemin Allen, Derya Alabora, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Ali Yağcı, Hakan Salınmış, Hande Yılmaz, Sinan Albayrak, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan yer alıyor. 


 

iyi günde kötü günde elçin sangu