İsyan Ettiren Olayda Yeni Karar Çıktı

TAKİP ET

Hemşire olan Gizem Berfu Altunoğlu'nun hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından alınan karar isyana sebep olmuştu. Bunun üzerine yeni bir karar alındığı açıklandı.

Hemşire olan Gizem Berfu Altunoğlu'nun hayatını kaybettiği  trafik kazasının ardından alınan karar isyana sebep olmuştu. Bunun üzerine yeni bir karar alındığı açıklandı. 

Geçtiğimiz haftalarda alkollü bir sürücünün çarptığı hemşire Gizem Berfu Altunoğşu geçirilen bir trafik kazası sonrasında feci şekilde can vermişti. Bunun ardından konu hakkında soruşturma başlatıldı. Ancak araç sürücüsünün tutuklanmaması çeşitli tartışmalara sebep olmuş ailenin bu konuda isyan etmesine sebep olmuştu. 

Hemşire genç kız karşı yönden gelen bir aracın çarpması  sonrasında feci şekilde hayatını kaybetmişti. Bunun ardından araç sürücüsü olan Merve Kösteroğlu'nun alkollü olduğu ve bu sebepten direksiyon hakimiyetini yitirerek genç hemşireye çarptığı öğrenilmişti. Konu hakkında soruşturma başlatılırken herhangi bir tutuklu yargılamanın olmaması isyana sebep oldu. 

KONU HAKKINDA YENİ BİR KARAR ÇIKTI

Alkollü aracın içerisinde aynı zamanda Merve Kösteroğlu'nun nişanlısı olan Tunç Öcal'ın da bulunduğu ve ikisinin de akollü oldukları öğrenildi. İkili yapılan sorgulamada birbirlerini suçladılar. Araç içerisinde tartışma yaşadıkları ve tartışmanın alevlenmesinin ardından genç kadın nişanlısının fiziki müdehalesi sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirtti. Nişanlılar  bu süreçte birbirlerini suçlamaktan vazgeçmediler. Bugün konu hakkında savcılık yazılı bir açıklama yaptı. Merve Kösteroğlu'nun ardından ifadeleri doğrultusunda nişanlısı Tunç Öcal'ın da taksirli adam öldürmek suçundan dolayı tutuklandığı açıklanırken ilerleyen saatlerde Merve Kösteroğlu adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

isyan ettiren karar gizem berfu altunoğlu trafik kazası yeni karar