İstismardan Yakalanmak Üzere Olan Adamın Kaçış Planı Şaşırttı

TAKİP ET

İstanbul'da cinsel istismar suçundan yakalanmak üzere olduğunu anlayan 16 yaşındaki genç kız balkondan atlayıp kaçmak isterken ağır yaralandı.

İstanbul'da cinsel istismar suçundan yakalanmak üzere olduğunu anlayan 16 yaşındaki genç kız balkondan atlayıp kaçmak isterken ağır yaralandı.

Akşam saatlerinde polislerin tanık olduğu ilginç bir yakalamaca yaşandı. İstanbul Adalet Sarayında meydana gelen olayın dün akşam saatlerinde meydana geldiği öğrenildi. Mahkemenin verdiği karar sonrasında 50 yaşındaki bir adam yakalanacağını anlayınca polisten kaçmak için 2. kattan aşağı atlamak istedi. 

2. kattan kaçmak için koşan ve atlayan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay sonrasında ağır bir şekilde yaralanan adam tedavisi hastanede devam ederken konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi. 

16 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Yargılaması devam eden 50 yaşındaki adamın suçunun ise 16 yaşındaki komşusunun kızına cinsel istismarda bulunmak istediği olarak belirlendi. Genç kızın durumu ailesine bildirmesi ve bunun ardından ailenin 50 yaşındaki adamdan şikayetçi olmasının ardından dava süreci başladı. Dün akşam saatlerinde adalet sarayına gelen adam hakkında duruşma sonrasında tutuklama kararı verildi. Mahkemenin vermiş olduğu tutuklama kararının ardından kararı duyunca ne yapacağını bilemeyen adam kaçmak istedi. Salondan çıkarken koşmaya başlayan 50 yaşındaki adamın 2. kattan aşağı atlamak istediği öğrenildi. 2. kattan düşen adamın ağır bir şekilde yaralandığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ederken hastanede olan adamın ise hayati tehlikesinin hala devam ettiği belirlendi. 

cinsel istismar kaçış planı istanbul