İstifa İddialarına Son Nokta! Kanalının Canlı Yayınından Duyuruldu: "Gökçek İstifa Edecek"

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa iddialarına son nokta oğlu Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV'de programı yayınlanan Tahir Sarıkaya canlı yayında Melih Gökçek'in istifa talebine direnmediği ve gelecek günlerde istifasını duyuracağını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa iddialarına son nokta oğlu Osman Gökçek’in yönettiği Beyaz TV’de programı yayınlanan Tahir Sarıkaya canlı yayında Melih Gökçek’in istifa talebine direnmediği ve gelecek günlerde istifasını duyuracağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifalarını istediği Belediye Başkanları arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa edip etmeyeceği merakla beklenirken konuyla ilgili bir açıklamada Melih Gökçek’in oğlunun sahip olduğu Beyaz TV kanalından geldi. Beyaz TV’de canlı olarak program yapmakta olan Tahir Sarıkaya, Melih Gökçek’in gelecek günlerde istifasını vereceğini ve istifa talebine direnmediğini belirtti.

‘DÜN TELEFONDA KONUŞTUM’

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in kanalı olan Beyaz TV’de canlı program gerçekleştiren Tahir Sarıkaya, yaklaşık 10 gündür Melih Gökçek’in hiçbir yere çıkmadığını ve bu 10 gün içerisinde Gökçek hakkında birçok iddia ortaya atıldığını söyledi. Göçek’e CHP’li dediklerini, CHP’ye geçiyor dediklerini hatta Meral Akşener’in partisine geçiyor şeklinde iddialar ortaya attıklarını belirten Sarıkaya dün Melih Gökçek ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve kendisinin tüm iddialara gülüp geçtiğini söyledi. Sarıkaya, Gökçek’in önümüzdeki günlerde istifasını vereceğini ve hiçbir şekilde direnmek gibi bir durumu olmadığını iletti.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ne zaman istifa edecek Beyaz TV Canlı yayın Tahir Sarıkaya Açıklama Osman Gökçek