İstifa Eden Ordu Belediye Başkanı Aleyna Tilki'ye Özendi

TAKİP ET

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz Bugün bir twit atarak istifa ettiğini duyurdu. Ordu belediye başkanının attığı tweet akılları Emrah Karaduman'a sinirlenen Aleyna Tilki'nin tweetlerini getirdi.

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz Bugün bir twit atarak istifa ettiğini duyurdu. Ordu belediye başkanının attığı tweet akılları Emrah Karaduman’a sinirlenen Aleyna Tilki'nin tweetlerini getirdi.

Son zamanlarda Numan Kurtulmuş da yaşadığı Polemik ile gündemde olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevinden istifa ettiğini duyurdu. Twitter'dan yaptığı paylaşımlar istifa ettiğini duyuran Yılmaz'ın paylaşımı akılları Aleyna Tilki’yi getirdi.

ATTIĞI TWEET AKILLARA ALEYNA'YI GETİRDİ
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  günlerdir Numan Kurtulmuş da yaşadığı Polemikle gündemdeydi. Bugün sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım yapan Yılmaz, "Söylenecek o kadar söz var ki; Hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye"  ifadelerini kullanınca sosyal medya kullanıcıları belediye başkanının paylaşımını Aleyna Tilki'nin Emrah Karaduman’la tartıştıktan sonra yaptığı "Kibarca kırılıyor kalbim... Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi. O derece vefalı..." paylaşımına benzetti.
İşte eski belediye başkanı ve Aleyna'nın tweetleri...

 

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa aleyna tilki son dakika son dakika haberi