İşten Çıkarılan Genç Dehşet Saçtı!

TAKİP ET

Kocaeli'nin ilçesinde işten çıkarıldığı için sinirlenen bir kişi 1 hafta sonra Eski iş yerine giderek patronunu pompalı tüfekle ayağından yaraladı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi'nde yaşanan olayda alınan bilgiye göre Ali Z. çalıştığı şarküteride bir hafta önce işten çıkarıldı. Bugün akşam saatlerinde yanında olduğu pompalı tüfekle şarküteriye giden şahıs işyeri sahibi Hayati İ.’ye “Beni neden işten çıkarttın” deyip pompalı tüfekle ateş etti. İş yeri sahibi sol ayağına isabet eden kurşunla yaralanırken saldırgan ise olay yerinden kaçtı.
Olayı gören çalışanlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekipleri Ne haber verirken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak ilk müdahalesini ambulansla yaptıkları patronu Kocaeli Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Hayati İ.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olay yerinden kaçan Ali Z.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

kocaeli izmit patron