İstediği Türküyü çalmayınca müzisyeni bıçaklayarak öldürdü

TAKİP ET

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 30 yaşındaki Cihan Aymaz, rıhtımın yanında, ses sistemi ile müzik çalıp şarkı söylediği esnada, istediği türküyü çalmadığı gerekçesiyle alkollü bir şahıs tarafından bıçaklanarak katledildi.

30 yaşındaki Cihan Aymaz İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki rıhtımda, istediği türküyü çalmadığı nedeniyle bıçaklanarak hayatını kaybetti. Meydana gelen olay, saat 19.00 sularında Kadıköy rıhtımında yaşandı.

Cihan Aymaz’ın şarkı söylediği esnada yanına gelen ve alkollü olduğu öne sürülen Mehmet Caymaz, Aymaz’dan hoparlörden türkü açmasını istedi. Aymaz’ın olumsuz cevap vermesi üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü.

Mehmet Caymaz, elinde bulunan bıçak ile Cihan Aymaz’ı göğsünden yaraladı. Aymaz, aldığı darbe ile birlikte denize düştü. Sonra zanlı Mehmet Caymaz da denize ardından atladı.

DENİZE ATLAYAN ŞÜPHELİYİ SAHİL GÜVENLİK EKİBİ ALDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslar ile hastaneye kaldırılan Cihan Aymaz, burada sağlık çalışanlarının müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayı gören Mahsun Aydın, “Cihan bizim için farklıydı, efendiydi, sessiz sakindi. Allah rahmet eylesin kardeşimize. Rabbim ailesine sabır versin. Çocuk burada müzik açmış. Ondan sonra adamın biri de gelmiş, türkü aç demiş.  Cihan da açmamış herhalde. Ya da başka bir şey oldu. Aralarında kavga çıkmış. Adam da tutmuş bıçağı Cihan’a sallamış. Cihan zaten denize düştüğü zamanda öteki denize atlayarak kaçmaya çalışmış. Ya kurtarmaya atlamış onu ya da kaçmaya çalışmış. Sonra yakalanmış zaten” ifadelerini kullandı.

Olay yeri yakınında esnaf olan Aysel Ataman ise, “Ben burada esnafım. Ama olay olduğu an burada değildim. Cihan arkadaşımız tanıdığım kadarıyla iyi bir insandı. Bizim de işlerimize koşuyordu mesela. Kargoda çalışıyordu.

İstanbul kadıköy kira fiyatları Kadıköy