İşte YPG Gerçeği! Afrinli Kürt Amca Ağlayarak Anlattı: "YPG Bizde Ne Çocuk Bıraktı Ne Namus"

TAKİP ET

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında temizlenen Afrin'de YPG zulmünden kurtulan Kürt amcanın anlattıkları hainlerin gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Kürt Amca, "YPG'den kurtulduk. Ne namus, ne çocuk bıraktılar. Kardeşimiz Türklerin gözüne kurbanım." yaşadıkları dehşeti anlattı.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında temizlenen Afrin’de YPG zulmünden kurtulan Kürt amcanın anlattıkları hainlerin gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Kürt Amca, "YPG'den kurtulduk. Ne namus, ne çocuk bıraktılar. Kardeşimiz Türklerin gözüne kurbanım." yaşadıkları dehşeti anlattı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin merkezini teröristlerden temizlemesinin ardından, bölgedeki sivillere yardım çalışmaları da devam ediyor. Muhabirlerin röportaj yaptığı bir Kürt amca ise harekattan duydukları mutluluğu, YPG’nin kendilerine yaptığı zulmü anlatırken, izleyenler gözyaşlarına boğuldu. 8 çocuğunun YPG tarafından alındığını söyleyen Kürt amca, "PKK/YPG kurtulduk. Ne namus ve çocuk bıraktılar. Kardeşlerimiz Türklerin gözüne kurban olayım." dedi.

KAMERALARI GÖRÜNCE DAHA FAZLA DAYANAMDI
Kızılay ve Türk askeri, terörden temizlenen Afrin Merkezde yardım dağıtmaya deva ediyor. Afrinli bir yaşlı amca ise, kameraları karşısında görünce, daha fazla dayanamadı ve yaşadığı zulmü anlattı. Yaşlı amca, "Allah'a şükür o köpeklerden kurtulduk. PKK/YPG kurtulduk. Arkadaşlarımız, Türkler, Müslümanlar gelmiş. Onların gözüne kurban olayım." dedi. YPG’nin 8 çocuğunu da aldığını söyleyen yaşlı amca, "Onlar biz de ne namus bıraktılar ne çocuk.” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

afrin zeytin dalı harekatı afrin operasyonu YPG kürt amca afrinli kürt amca