İşte FETÖ Üyelerinin Yeni Bylock Oyunu

TAKİP ET

FETÖ terör örgütü üyeleri, yakınlarının ve dostlarının üzerine aldıkları telefon hatlarına yükledikleri Bylock aracılığıyla terör örgütü ile haberleşiyorlarmış.

FETÖ terör örgütü üyeleri, yakınlarının ve dostlarının üzerine aldıkları telefon hatlarına yükledikleri Bylock aracılığıyla terör örgütü ile haberleşiyorlarmış. Bu yolla yükledikleri Bylock aracılığıyla örgütle temas kurduğu tespit edilen 52 örgüt üyesinden 15’i eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alınırken, 37 örgüt üyesinin yakalanması için İstanbul merkezli 14 ilde operasyonlar sürüyor.

Bylock kullandıkları için tutuklanan FETÖ terör örgütü üyelerinin yazışmalarını inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, içlerinde kadınlarında yer aldığı 52 örgüt üyesinin, yakınlarının ve dostlarının üzerinden açtıkları telefon hatlarına Bylock yükleyerek mesajlaştıklarını tespit etti.  

FETÖ terör örgütünün kendi içerisinde kullandığı kod isimlerin izini sürerek 52 şüpheli ismi tespit eden İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, bu sabah saatlerinden itibaren İstanbul Merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek 15 şüpheli ismi gözaltına aldı.

İstanbul’da gözaltına alınan 15 şüpheli isim Vatan Caddesindeki Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları sürerken, 37 şüphelinin gözaltına alınması için 14 ilde operasyonlar devam ediyor.

 

FETÖ Bylock haberleşme İstanbul Emniyet Müdürlüğü