İşte Fenerbahçe'nin Yeni Senegalli Forveti!

TAKİP ET

Geçen sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, gol yollarında yaşanan sıkıntıyı çözmek için transfer çalışmalarında önceliği forvete verdi. Sportif Direktör Damien Comolli, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda aradığı forveti İngiltere'de buldu.

Geçen sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, gol yollarında yaşanan sıkıntıyı çözmek için transfer çalışmalarında önceliği forvete verdi. Sportif Direktör Damien Comolli, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda aradığı forveti İngiltere’de buldu.

Teknik Direktör Ersun Yanal, yönetime verdiği raporda 2013-2014 sezonunda yaşanan şampiyonluğa vurgu yaparak o dönemdeki forvet özelliklerine sahip iki golcü istedi. Fenerbahçe’de o dönemde forma giyen golcü isimler ise Sow, Webo, Emenike ve Kuyt’tu.

Seri ve bitirici özelliklere sahip forvet arayışını sürdüren Sportif Direktör Damien Comolli, aradığı forveti İngiltere’de buldu. Fenerbahçe, Everton’ın göndermeyi düşündüğü isimler arasında yer alan Oumar Niasse’yi mukavelesinin bitmesini de avantaj olarak kullanıp ucuza transfer etmek istiyor.

Niasse, devre arasında kiralık olarak Cardşff’e gitmiş ve burada da fazla varlık gösterememişti. Niasse, İngiltere defterini kapamak istiyor.

2013 yılında Akhisarspor’da forma giyen ve yüksek performans sergileyen Niasse, 2014 yılında Rus temsilcisi Lokomotif Moskova’ya 5.5 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Rus ekibinde 2 sezon forma giyen Niasse, 18 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Everton’a transfer oldu. Ancak Niasse, İngiliz ekibinde kendisinden beklenen performansı gösteremedi.

Fenerbahçe Niasse Senegal transfer Ersun Yanal Damien Comolli son dakika