İşte Adnan Oktar'ın Geçmişten Günümüze Karanlık Yüzü! Birçok Siyasetçi ve Sanatçıyı Tehdit Etmiş

TAKİP ET

Bugün sabah erken saatlerde birçok suçlamadan evine yapılan baskınla gözaltına alınan Adnan Oktar'ın geçmişine yönelik birçok iddiada gündeme bomba gibi düştü. Geçmişte ekibiyle beraber siyaset ve sanat dünyasından birçok isme şantaj yaptığı ortaya çıkan Oktar'ın bu suçlar nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Bugün sabah erken saatlerde birçok suçlamadan evine yapılan baskınla gözaltına alınan Adnan Oktar’ın geçmişine yönelik birçok iddiada gündeme bomba gibi düştü. Geçmişte ekibiyle beraber siyaset ve sanat dünyasından birçok isme şantaj yaptığı ortaya çıkan Oktar’ın bu suçlar nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Türkiye, bugün sabahın erken saatlerinde alem kanalı olan A9’un sahibi ve birçok suçtan hakkında gözaltı kararı çıkarılan Adnan Oktar’ın yakalanmasını konuştu. Yapılan operasyonla Adnan Oktar ve yanındaki 235 kişinin çocuk istismarı başta olmak üzere birçok suçtan gözaltına alındı. Oktar’ın yakalanmasının ardından geçmişinden bugüne olan tüm skandalları da ifşa edilmeye başlandı. Oktar’ın en büyük ifşası ise sanat dünyasından ünlü isimlere yaptığı tehditler oldu.

SANAT VE SİYASET DÜNYASINDAN BİRÇOK İSME ŞANTAJ YAPMIŞ

Ortaya çıkan iddialarda Adnan Oktar’ın, manken Ebru Şimşek, ‘Dansözler Leyla Adalı ve Tanyeli'ye 'fahişe oldukları için' şantaj yaptırdığını itiraf etti. Oktar'ın itiraflarına göre, şantaj listesinde politika dünyasından Mesut Yılmaz, Mehmet Ağar, Celal Adan, Meral Akşener; basın sektöründen de Dinç Bilgin, Zafer Mutlu, Fatih Altaylı, Ayşe Özgün, Ayşe Arman ve Savaş Ay'ın adı yer aldı. Hoca'nın imamları, Semra Özal'ın papatyalarından Nadire İçkale ile Eyilik Ailesi'ne tehdit ve şantaj yaptığı ortaya çıktı. 

 

Adnan Oktar Çete Şantaj Tehdit Sanat dünyası Siyaset