İstanbul'un Göbeğinde Liseli Genci Yumruklamıştı! İşte O Saldırganın Kan Donduran Hikayesi

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de sokak ortasında liseli genç bir kızı yumruklayan şahsın yaklaşık 9 aydır aranan Anıl Gürbulak olduğu iddiası ortaya atıldı. Şahsın teyzesi olduğu iddia edilen bir kadının anlattıkları herkesi dehşete düşürdü.

İstanbul Kadıköy’de sokak ortasında liseli genç bir kızı yumruklayan şahsın yaklaşık 9 aydır aranan Anıl Gürbulak olduğu iddiası ortaya atıldı. Şahsın teyzesi olduğu iddia edilen bir kadının anlattıkları herkesi dehşete düşürdü.

İstanbul Kadıköy’de geride bıraktığımız Cuma günü yolda kendi halinde yürüyen liseli bir genç kızı yumruklayan saldırgan hakkında kan donduran iddialar ortaya çıktı. Yumruklu saldırganın teyzesi olduğunu iddia ettiği kadın anlattıklarıyla herkesi şaşırttı.

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZI YUMRUKLADI

17 yaşında olduğu öğrenilen ve her zaman kullandığı yolu kullanarak yolunda ilerleyen B.G.K isimli genç kız yolda ilerlediği sıralarda karşıdan gelen ve daha önce hiç görmediği bir şahsın yumruklu saldırısına uğramıştı. Neye uğradığını şaşıran ve aldığı yumruk darbesiyle afallayan genç kız kendisine saldıran şahsın arkasından ‘Ne yapıyorsun’ diye bağırmaya başlamış ancak saldırgan hiçbir şey olmamış gibi yolunda ilerlemeye devam etmişti. Aldığı yumruk darbesiyle acı çeken ve yaralanan genç kızın yardımına çevredeki esnaf koşarken B.G.K’nın babasına haber vermesiyle polise giderek şahıstan şikayetçi olduğu öğrenilmişti. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için harekete geçerken bölgede bulunan bir sanat galerisinin güvenlik kamerasının incelenmesi sonucunda saldırgan kısa sürede yakalanmıştı.

SALDIRGANIN TEYZESİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN KADINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Sosyal medyadan da büyük tepkiler alan saldırganın teyzesi olduğunu iddia ettiği bir kadının katıldığı canlı yayında söyledikleri kan dondurdu. Genç kıza yumruklu bir şekilde saldıran şahsın 28 yaşındaki aylardır kayıp olarak aranan Anıl Gürbulak isimli genç olduğu iddia edildi. Teyzenin iddiasına göre, şahsın babasının Tekirdağ’da annesini bıçaklayarak katlettiği saldırganın da psikolojik sorunlar yaşayarak aylardır ortada olmadığı belirtildi. Bir diğer iddiaya göre, saldırganın babasının annesini katlettiğinden haberdar olmadığı söylendi.

 

İstanbul haberleri Kadıköy Yumruklu saldırgan Liseli genç Saldırı