İstanbullulara Meteoroloji'den Çok Önemli Uyarı! "Sakın Dışarı Çıkmayın!"

TAKİP ET

İstanbul için dün meteorolojiden yapılan uyarıların üstüne bugün sabah saatlerinden hissedilmeye başlayan sıcaklıkla ilgili yeni bir uyarı daha geldi. Vatandaşa yapılan uyarıda öğle saatlerinde hissedilen sıcaklığın 43 dereceye kadar çıkacağını ve nem oranının akşam saatlerinde yüzde 92'ye ulaşacağı belirtildi.

İstanbul için dün meteorolojiden yapılan uyarıların üstüne bugün sabah saatlerinden hissedilmeye başlayan sıcaklıkla ilgili yeni bir uyarı daha geldi. Vatandaşa yapılan uyarıda öğle saatlerinde hissedilen sıcaklığın 43 dereceye kadar çıkacağını ve nem oranının akşam saatlerinde yüzde 92’ye ulaşacağı belirtildi.

İstanbul’da bugün beklenen sıcaklığın öğle saatlerinde kendisini göstermesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bulutlu bir havanın hakim olduğu İstanbul’da bugün öğle saatlerinden sonra sıcaklığın 43 dereceye kadar çıkması ve nem oranının yüzde 92’ye çıkması bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul’da dünden itibaren hava sıcaklığının artması beklenirken İstanbul’da artan nem oranları ile birlikte kuvvetli rüzgarların havada bulutlu bir gökyüzünün hakim olmasına neden olduğu belirtilirken birkaç gündür 33-35 derecede seyretmekte olan hava sıcaklığının tekrardan 30 derecelere gerileme görüleceği belirtildi.

SICAKLIK ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı hava tahminlerine göre hava sıcaklığının iç ve güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. 

 

8 ağustos 2017 hava sıcaklığı hava durumu meteoroloji genel müdürlüğü meteoroloji istanbul dışarı çıkmayın uyarı