İstanbullular Müjde! Ulaşım Bayram Boyunca İndirimli Olacak, İşte Detaylar

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala İstanbullulara toplu taşıma müjdesi geldi. İstanbul'da toplu taşıma araçlarına yüzde 50 indirimli olacağı belirtildi. Aynı zamanda 30 Haziran ve 1 Temmuz'da da yapılacak olan üniversite sınavı nedeniyle öğrenci ve görevliler içinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı aktarıldı.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İstanbullulara toplu taşıma müjdesi geldi. İstanbul’da toplu taşıma araçlarına yüzde 50 indirimli olacağı belirtildi. Aynı zamanda 30 Haziran ve 1 Temmuz’da da yapılacak olan üniversite sınavı nedeniyle öğrenci ve görevliler içinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı aktarıldı.

İstanbul’da Ramazan Bayramı boyunca toplu taşıma araçları indirimli olacak. Alınan bilgilere göre, Ramazan Bayramı’nda 3 gün boyunca toplu taşıma araçları yüzde 50 indirimli olacak. Aynı zamanda üniversite sınavının gerçekleşeceği 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihinde de öğrenci ve görevliler için toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı duyuruldu. 

TEKLİF OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Toplu taşıma araçlarının indirimli olması konusunda AK Parti ve CHP grubunun ortaklaşa verdiği teklifin İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildiği belirtildi.

 

İstanbul Toplu Taşıma Ücret Ramazan Bayramı İBB AK Parti CHP İndirim