İstanbullular Dikkat: O Saatte Gök Delinecek!

TAKİP ET

İstanbul son 1 haftadır güzel giden havayla birlikte gündüz sıcağı gece ise serin havayı yaşıyordu. Fakat Meteoroloji'nin yaptığı uyarılarla bugün başlayan yağışlı havanın etkisini önümüzdeki günlerde de sürdürmesi bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla hava sıcaklıkları 6-7 derece düşerken Meteoroloji, İstanbul'da yağışın kesintisiz devam edeceğini söyledi.

İstanbul son 1 haftadır güzel giden havayla birlikte gündüz sıcağı gece ise serin havayı yaşıyordu. Fakat Meteoroloji’nin yaptığı uyarılarla bugün başlayan yağışlı havanın etkisini önümüzdeki günlerde de sürdürmesi bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla hava sıcaklıkları 6-7 derece düşerken Meteoroloji, İstanbul’da yağışın kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul’da bugün sabah saatlerinde başlayan kuvvetli yağışların kesintisiz gün boyunca devam edeceği ve önümüzdeki günlerde de yağışların etkisinin süreceği belirtildi. Meteoroloji Uzmanları sıcak giden havanın etkisinin bittiğini belirtirken İstanbullular kuvvetli yağışlar için uyarıldı.

KUVETLİ YAĞIŞIN ETKİSİ NE KADAR OLACAK?

Meteoroloji Uzmanlarından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da bugün başlayan yağışın etkisini kesintisiz olarak devam ettireceğini ve kente metrekareye 5-100 kiloluk yağış düşeceğini belirtti. Meteoroloji Uzmanları yağmurun şiddetine karşı vatandaşları uyararak trafikte aksamalar ve yağmurun getireceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

 

İstanbul Meteorloji Uyarı Yağış Kuvvetli yağış 24 Ekim 2017 Hava durumu