İstanbullular Dikkat! Meteoroloji Dışarı Çıkacakları Uyardı, Çok Kuvvetli Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji son dakika uyarısı! İstanbul'da dışarı çıkacaklar dikkat, çok kuvvetli lodos etkili olacak. Ayrıca Meteoroloji, Marmara ve Kuzey Ege ile İzmir, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağını bildirdi. İşte, 1 Nisan 2018 hava durumu…

Meteoroloji son dakika uyarısı! İstanbul’da dışarı çıkacaklar dikkat, çok kuvvetli lodos etkili olacak. Ayrıca Meteoroloji, Marmara ve Kuzey Ege ile İzmir, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağını bildirdi. İşte, 1 Nisan 2018 hava durumu…

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Kuzey Ege, Marmara, Bartın, Zonguldak ve Düzce çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

SICAKLIKLAR DÜŞECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğğ’nden alınan tahminlere göre yağışla birlikte hava sıcaklıkları da batı ve iç kesimlerde 6 ile 12 derece arasında düşecek. Genellikle güney ve güneybatı yönlerinden esmesi beklenen rüzgar yer yer kuvvetli ve orta kuvvette olacak. 

İSTANBUL İÇİN LODOS UYARISI
Marmara'nın batısı ve özellikle İstanbul için kuvvetli lodos uyarısı yapıldı. Lodos, İstanbul’da yer yer fırtına şeklinde görülecek. Meteroroloji, lodos nedeniyle dışarıya çıkacak olan vatandaşları uyardı. 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
Ankara: 22 derece ve parçalı bulutlu
İstanbul: 21 derce gündüz parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü ve sağanak yağışlı.
İzmir: 23 derece, parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü ve sağanak yağışlı. 
Adana: 25 derece parçalı bulutlu.
Antalya: 21 derece parçalı bulutlu
Samsun: 25 derece, parçalı bulutlu
Erzurum: 13 derece, parçalı bulutlu
Diyarbakır: 23 derece, parçalı bulutlu

hava durumu istanbul hava durumu 1 nisan hava durumu istanbul lodos fırtına uyarı