İstanbullular Bu Geceye Dikkat! Şiddetli Fırtına Ne Zamana Kadar Etkili Olacak?

TAKİP ET

İstanbul'da fırtınayla birlikte başlayan yağmur hayatı felç etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Topbaş, İstanbul'da etkisi süren yağış ve fırtınanın bu gece saatlerine kadar etkisini göstereceğini belirtirken tüm vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

İstanbul’da fırtınayla birlikte başlayan yağmur hayatı felç etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Topbaş, İstanbul’da etkisi süren yağış ve fırtınanın bu gece saatlerine kadar etkisini göstereceğini belirtirken tüm vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

İstanbul için Meteoroloji Genel Müdürlüğünden günler öncesinden yapılan uyarılar bugün kendisini gösterdi ve İstanbul fırtınayla birlikte yağmura teslim oldu. Meteoroloji tarafından yapılan fırtına uyarılarının bu gece itibari ile daha etkili olacağı belirtilirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ta vatandaşları tedbirli olmaları için uyardı.

‘DİKKAT ETMEK GEREKİYOR’

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bugün ve gece yarısı sürecek bir fırtınayla karşı karşıyayız İstanbul'da. Dikkat etmek ve hassasiyet göstermek gerekiyor. Büyükşehir belediyesi olarak teyakkuz durumdayız" dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ ETKİSİ AZALACAK

Rüzgarın şiddetinin saatte 75 kilometreye kadar ulaşacağını belirten Topbaş, fırtınanın Çarşamba günü etkisini azaltmasının beklendiğini belirtti. Ayrıca Topbaş, 
“AKOM bu konuda gerekli hazırlıklar yaptı. Vatandaşlarımız da bu hassasiyeti gösterirse beraberce bu meteorolojik olayı sağlıklı bir şekilde geride bırakırız" ifadelerini de sözlerine ekledi.

 

istanbul şiddetli fırtına yağmur kadir topbaş uyarı etkisi ne kadar sürecek gece saatleri