İstanbullu Gelin Dizisinde Ekranlara Gelen O Sahne Herkesin Dilinde..

TAKİP ET

İstanbullu Gelin dizisinin son yayınlanan bölümünde bir araba içerisindeki sahne cinsel ilişkiyi anımsattığı için ekran başındaki izleyicilerin sosyal medya tepkileri dikkatlerden kaçmadı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi son yayınlanan bölümü ile izleyicilerin ağzını açık bıraktı. Dizide yayınlanan bir sahnede cinsellik olgularının ön plana çıkarılmasının ve pek çok anlamda yanlış anlaşılabilecek bir sahne olduğunun düşünülmesi sebebiyle sosyal medyada dizi izleyicileri tepkilerini dile getirmeye başladılar. 

Dün akşam yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 66. bölümünde izleyenlerin ağzını açık bırakacak, çoğunu kızdıracak bir sahneye yer verildi. Sahnenin her yönden cinsel algıları açacağı düşünüldüğü için bu konuda pek çok izleyici tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Cinsel ilişkiyi anımsatan sahne içerisinde ekranlarda çocukların ve ailelerin izlediği, bu durumdan olumsuz etkilenebilecekleri dile getirildi. 

ARABADAKİ SAHNE CİNSEL İLİŞKİYİ ANIMSATTI

Dizinin karakterlerinden Osman ve kadın arkadaşı Gülbin'in arabada kahvenin döküldüğü bir sahnesi bulunuyordu. Ancak bu sahnede ikilinin duygusal sahnesi birden trajikomik bir ana dönüştü. Ancak bu anda dökülen sıcak çayın temizlenme anları izleyicilere başka sahneleri anımsattı. İkilinin bu anları yanlış anlaşıldı. 

Cinsel ilişkiyi anımsatan görüntülere yer verilmesi özellikle diziyi izleyen aileleri harekete geçirdi. RTÜK'e bu konuda başvurduklarını ve şikayette bulunduklarını sosyal medya hesaplarından yazdıkları paylaşımlar ile ifade ettiler. Bazı izleyiciler dizinin tadının kaçtığını ve bu sebeple artık diziyi izlemekten vazgeçtiklerini dile getirdiler. Dizi yönetimi tarafından ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

istanbullu gelin şok sahne sosyal medya