İstanbul'da Zeytin Dalı Operasyonuna Destek Vermek İçin Yürüyen Ülkücü Grubu Taradılar, Yaralılar Var

TAKİP ET

İstanbul Zeytinburnu'nda Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için yürüyüş yapan Ülkücü grubun üzerine ateş açıldığı öğrenildi. Dehşete düşüren saldırıda 3 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

İstanbul Zeytinburnu’nda Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için yürüyüş yapan Ülkücü grubun üzerine ateş açıldığı öğrenildi. Dehşete düşüren saldırıda 3 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. 

İstanbul Zeytinburnu’nda Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için yürüyüş yapan Ülkücü grubun üzerine ateş açıldığı öğrenildi. Saldırı sonrasında 1’i çocuk ve 1’i kadın olmak üzere 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

YÜRÜYÜŞ İÇİN TOPLANAN GRUBA ATEŞ AÇILDI

Alınan bilgilere göre saat 18.30 sularında İstanbul Zeytinburnu’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek ve bölgede teröristlerle çarpışan Mehmetçiklerimize destek vermek isteyen bir grubun yürüyüş yapmak için bir araya toplandığı sıralarda Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’in olduğu yöne doğru ateş açıldığı öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan veya saldırganların kimliğinin belirlenemediği öğrenilirken Bahri Örnek ile aralarında husumet olduğu iddia ediliyor.

1’i ÇOCUK 3 KİŞİ YARALANDI

Kalabalığın yürüyüş yaptığı esnada silah sesini duymasıyla etrafa kaçışmaya başladığı sıralarda 1’i çocuk, 1’i kadın olmak üzere 3 kişinin yaralandığı belirlendi. Saldırgan veya saldırganlar olay sonrasında hızla kaçarken bölgedeki vatandaşların ambulans çağırdıkları ve korku dolu anlarda çığlıkların oldukça yükseldiği öğrenildi. Saldırıda bacağından yaralanan bir çocuk bir iş yerinin önünde oturarak sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Vatandaşlar yaralı çocuğun etrafında toplanırken çocuğun yarasını Türk Bayrağı ile kapatmaya çalıştılar. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı çocuğun tedavi altına alındığı öğrenildi. 

 

İstanbul Zeytinburnu Ülkücüler Afrin Zeytin Dalı Saldırı