İstanbul'da Yürek Burkan Olay: 4 Günlük Bebek Çöpte Ağzı Bağlı Şekilde Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de yürekleri burkan bir olay yaşandı. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi bir çöpün içine ağzı bağlı bir poşetle henüz 4 günlük olan bir bebeğini bıraktı.

İstanbul Küçükçekmece’de yürekleri burkan bir olay yaşandı. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi bir çöpün içine ağzı bağlı bir poşetle henüz 4 günlük olan bir bebeğini bıraktı.

Olay, İstanbul Küçükçekmece’de geçtiğimiz gün akşamüzeri meydana geldi. Gelen bilgilere göre, cadde üzerinde yürümekte olan şüpheli bir kişinin elinde bulunan bir çöp poşetini ağzı bağlı şekilde çöp konteynırının yanına bıraktığı görüldü. Aradan bir süre geçtikten sonra çöpün yanından geçmekte olan bir vatandaşın çöpün yanından çocuk sesi duymaya başladığı bunun üzerine de telaşla çevredeki esnaflardan yardım istediği öğrenildi. 

AĞZI BAĞLI ÇÖP POŞETİ İÇİNDEN 4 GÜNLÜK BEBEK ÇIKTI

Çevredeki esnafların koşmasıyla açılan çöp poşeti içinden 4 günlük bir bebek çıktığı öğrenildi. Hemen sağlık ve polis ekiplerine haber veren vatandaşlar bebeği boğulmaktan son anda kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğu ambulansa alarak İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise bölgeye güvenlik şeridi gerdi. Polisin incelemeleri sonucunda bebeğin poşete koyularak ses çıkarmaması için ağzının bağlandığı tespit edildi. İncelenen güvenlik kameralarında da bir kişinin kaldırımdan hızlıca karşıya geçtiği ve esnafın bebeği bulduğu anlar görüldü. Henüz 4 günlük olan ve poşet içinde çöpe bırakılan talihsiz bebeğe Sağlık Bakanlığının sahip çıktığı belirtilirken bebeğin sağlık durumunun da iyi olduğu bilgisi verildi.

 

istanbul küçükçekmece 4 günlük bebek çöp ağzı bağlı esnaf sağlık bakanlığı