İstanbul'da Veli-Öğretmen Kavgası! Yumrukla Saldırdığı Öğretmenden Süpürge Sapıyla Dayak Yedi

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi ilçesinde bir öğrenci velisi yumrukla saldırdığı öğretmen tarafından süpürge sapıyla dayak yedi.

İstanbul Sultangazi ilçesinde bir öğrenci velisi yumrukla saldırdığı öğretmen tarafından süpürge sapıyla dayak yedi. 

Olay, İstanbul Sultangazi’de geride bıraktığımız Perşembe günü bir İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcısı olan 58 yaşındaki İbrahim Baş, nöbetçi öğretmen olarak görev yaptığı günün sabah saatlerinde yaramazlık yapan bir öğrencisini ikaz etti. Uyardığı öğrencinin velisi Fatih Er ise okula gelerek öğretmen İbrahim Baş’a tepki gösterdi.

ÖĞRETMENE TEKME VE TOKATLA SALDIRDI

İkili arasında bir süre devam eden sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüşü. Alınan bilgilere göre, veli Fatih Er, öğretmen İbrahim Baş’a tekme ve tokatlarla saldırdı. Öğretmen İbrahim Baş, aldığı darbelerle yere düşerken saldırgan velinin yere düşen öğretmene yerde de yumruk atmaya devam ettiği öğrenildi. 

ELİNE GEÇİRDİĞİ ÇÖP SÜPÜRGESİYLE KARŞILIK VERDİ

Yere düşen ve öğrenci velisi tarafından hala tekme ve yumrukla darp edilen öğretmen okulun temizlik görevlisinin elindeki çöp süpürgesini alarak öğrenci velisine karşılık verdi. Eline aldığı çöp süpürgesiyle veliden kurtulmaya çalışan öğretmenin imdadına araya giren vatandaşlar yetişti. Vatandaşların araya girmesiyle olayın son bulduğu öğrenilirken öğrenci velisi tarafından darp edilen öğretmen İbrahim Baş’ın hemen doktora giderek darp raporu aldığı ve veliden şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

İstanbul Sultangazi Öğrenci Veli Kavga Çöp süpürgesi Saldırı