İstanbul'da Vahşet! Karısının ve İki Çocuğunun Boğazını Kesip...

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'de Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi karısı ve İki çocuğunu öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Yunus Emre Mahallesi Akduman Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın 1 katında yaşanan olayda iddiaya göre Esenyurt'ta oturan Suriyeli Enver İbrahim ile Media Hasan Çiftçi aralarında kavga etti. Bunun üzerine Media Hasan 4 ve 5 yaşlarındaki çocukların yanına alarak Arnavutköy'de bulunan amcasının evine gitti.

DEHŞET SAÇTI

Enver İbrahim Eşi ve çocuklarının arkasından giderek kendisine kapının açılması ile birlikte önce iki çocuğunun boğazını keserek öldürdü daha sonra eşi Media Hasan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.  Bu sırada Evde bulunan yengenin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve Sağlık ekibi gönderildi. Enver İbrahim, Polislerin geldiğini görünce bu defa bıçağı kendi boğazı nasıl atlayarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan şahıs olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Arnavutköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

 

SON DAKİKA son dakika istanbul