İstanbul'da Taksici Terörü Son Bulmuyor! Müşteri Gibi Çağırdığı UBER'e Bıçakla Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de taksici terörü son bulmuyor. Geride bıraktığımız günlerde bir taksi şoförünün UBER'i arayarak müşteri gibi çağırmasının ardından diğer taksi şoförleri ile birlikte UBER sürücüsünü dövmesi olayına bir yenisi daha eklendi. Bir taksi şoförü içinde müşterisi bulunan UBER şoförüne bıçakla saldırdı.

İstanbul Şişli’de taksici terörü son bulmuyor. Geride bıraktığımız günlerde bir taksi şoförünün UBER’i arayarak müşteri gibi çağırmasının ardından diğer taksi şoförleri ile birlikte UBER sürücüsünü dövmesi olayına bir yenisi daha eklendi. Bir taksi şoförü içinde müşterisi bulunan UBER şoförüne bıçakla saldırdı.

Olay, İstanbul Şişli’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir taksi şoförü önünü kestiği UBER aracının şoförüne bıçakla saldırdı. Bıçağıyla arabaya zarar veren ve tekmeleyen taksi şoförü o sıralarda aracın içinde bulunan kadın yolcuların büyük panik ve korku yaşamasına neden oldu. 

TAKSİCİ TERÖRÜ SON BULMUYOR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir taksi şoförü UBER’i müşteri gibi arayarak çağırmış ve UBER sürücüsünü yanındaki diğer taksi şoförleri ile beraber dövmüştü. Bu dehşete bir yenisi de İstanbul Şişli’de eklendi. Alınan bilgilere göre, içinde müşterisi olan UBER şoförünün önünü kesen bir taksi şoförü elindeki bıçakla önce taksiye zarar verdi daha sonra tekmelemeye başladı. Bıçakla UBER sürücüsüne saldırmaya çalışan taksi şoförü araç içinde bulunan kadın yolculara büyük korku ve panik yaşattı. 

ARACIN LASTİKLERİNE BIÇAK SAPLAMAYA ÇALIŞTI

İçinde kadın yolcular bulunan ve seyir halinde olan UBER aracının önünü kesen gözü dönmüş taksi şoförünün elindeki bıçakla önce aracı çizdiği daha sonra aracı art arda tekmelemeye başladığı öğrenildi. Elindeki bıçakla aracın lastiklerine zarar vermeye çalışan taksi şoförünün lastikleri indirmeye çalıştığı görüldü. Bu sıralarda boşluk bulan UBER sürücüsü bir manevra yaparak olay yerinden uzaklaştı.

 

İstanbul Şişli UBER Taksi şoförü Saldırı Bıçaklı saldırı