İstanbul'da Taksi Şoförünün Tehlike Dolu Anları: Aşırı Hız Yaptı Bu Da Yetmedi Elinde Telefon Direksiyon Başında Okey Oynadı!

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da bir taksi şoförünün tehlikeyi çağırdığı anlar yolcusunun kamerasına bir bir yansıdı. Araçta yolcu olduğu halde elindeki telefonla bir yandan arabayı kullanan bir yandan da cep telefonuyla okey oynayan şoför bu kadarına da pes dedirtti.

İstanbul Bağcılar’da bir taksi şoförünün tehlikeyi çağırdığı anlar yolcusunun kamerasına bir bir yansıdı. Araçta yolcu olduğu halde elindeki telefonla bir yandan arabayı kullanan bir yandan da cep telefonuyla okey oynayan şoför bu kadarına da pes dedirtti.

Olay, İstanbul Bağcılar’da meydana geldi. Bir taksi şoförünün araçta yolcu olduğu halde bir yandan araba kullanması bir yandan da elindeki telefonla okey oynaması pes dedirtti. 

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARTTI

Taksi şoförünün dehşete düşüren görüntüleri İstanbul Bağcılar’da kaydedildi. Taksiye aldığı yolcu yanındayken aşırı süratli olan ve bunun yanında eline aldığı cep telefonu ile okey oynamaya başlayan taksi şoförü kazaya büyük bir davetiye çıkarttı. Hem yolcunun hem de kendisinin hayatını tehlikeye atan şoförün aracı kullandığı esnada telefondaki okey oyununa daldığı anlar yolcunun cep telefonu kamerası tarafından dakika dakika görüntülendi.

 

istanbul taksi taksi şoförü okey oyun tehlike yolcu