İstanbul'da Suni Deri Fabrikasında Büyük Yangın! 6 İlçeden İtfaiye Ekipleri Geldi Yangın Hala Söndürülemedi!

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'de yer alan bir deri fabrikasının deposunda yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede alevler halinde büyümeye başladı. Giderek büyüyen yangına 6 ilçeden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Gelen bilgilere göre itfaiye ekipleri yangını söndürmek için hala çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Arnavutköy’de yer alan bir deri fabrikasının deposunda yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede alevler halinde büyümeye başladı. Giderek büyüyen yangına 6 ilçeden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Gelen bilgilere göre itfaiye ekipleri yangını söndürmek için hala çalışmalarını sürdürüyor. 

İstanbul Arnavutköy’de bir deri fabrikasında çıkan yangının giderek büyümesi herkesi korkuttu. Tam 6 katlı olan deri fabrikasının giriş katında bulunan deposunda saat 20.30 sularında büyük bir yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken tam 6 ilçeden gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etti.

DEPODA BULUNAN KİMYASAL MADDELER TUTUŞTU

Henüz yangının çıkış nedeni bilinmezken yangının başlaması ile depoda bulunan kimyasal maddelerin tutuşması bir oldu. Kimyasal maddelerin tutuşması sonucunda çıkan yangın daha da büyüdü ve olay yerine Arnavutköy, Silivri, Başakşehir, Çatalca, Mimar Sinan ve Avcılar ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGIN HALA SÖNDÜRÜLEMEDİ

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken depoda bulunan kimyasal maddelerin tutuşması ile yangın daha da büyümeye başladı. Gelen itfaiye ekiplerinin yangının diğer katlara sıçramaması için yoğun çaba harcadığı belirtildi. Ancak çıkan yangın nedeni ile oluşan yoğun duman ve alevlerin giderek büyümesi itfaiye ekiplerinin fabrikada bulunan iç kesimlere ulaşmasına engel oluyor. Gelen bilgilere göre çıkan yangının hala devam ettiği ve itfaiye ekiplerinin fabrikanın bazı duvarlarını iş makineleri ile yıkarak yangına müdahale etmeye çalıştığı öğrenildi. Henüz söndürülemeyen yangın için çok sayıda itfaiye ekibinin çalışmalarını sürdürdükleri belirtildi.

 

istanbul arnavutköy deri fabrikası deri fabrikasında yangın itfaiye ekipleri yangın söndürülemedi yangın devam ediyor yangın