İstanbul'da Şok Olay! Hiç Tanımadığı Genç Kıza Yürürken Yumruk Attı

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de kaldırımda yürüyen 17 yaşında B.G.K, hiç tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına maruz kaldı. Saldırgan ise genç kızın şikayeti sonrasında gözaltına alındı ve ardından da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İşte detaylar…

İstanbul Kadıköy’de kaldırımda yürüyen 17 yaşında B.G.K, hiç tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına maruz kaldı. Saldırgan ise genç kızın şikayeti sonrasında gözaltına alındı ve ardından da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İşte detaylar…

İstanbul’da akıl almaz olay! İstanbul’un Kadıköy semtinde bulunan Caferağa Mahallesi’nde kaldırımda yürümekte olan 17 yaşında B.G.K, karşısından gelen ve hiç tanımadığı bir şahıs tarafından yumruklu saldırıya maruz kaldı. Genç kıza yumruk atan şahıs ise hiçbir şey olmamış gibi oradan uzaklaştı. Burnu kanayan genç kızın yardımına ise çevredeki vatandaşlar koşarken, o dehşet anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Yaşadığı saldırı sonrasında ise babasına haber veren genç kız, onunla birlikte karakola gitti ve kendisine saldırıda bulunan şahıs hakkında şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri ise saldırganın 28 yaşındaki A.K.G olduğunu tespit etti. Kısa sürede gözaltına alınan A.K.G, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise adli kontrol şartı göz önünde bulundurularak serbest bırakıldı. 

Yaşadığı olayla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan 17 yaşındaki B.G.K, burnunda zedelenme ve çiziklerin olduğunu söyledi. Polislerin de çok ilgilendiğini söyleyen B.G.K, "Okula bu yoldan gidiyorum, her zaman kullandığım bir yol. Adamın biri geldi vurdu. Sonra yürümeye devam etti. Bağırmaya başladım, çevredekiler yardıma koştu. Burnumda zedelenme ve çizikler var ,  Yüzüm de şişti.  Mutlu olduğum konu polisler çok ilgilendiler. O gün buldular o adamı" ifadelerini kullandı.