İstanbul'da Şok Eden İş Kazası! Teknisyenin Kopan Kolu 51 Metreden Aşağı Düştü

TAKİP ET

İstanbul Ümraniye'de akıllara durgunluk veren bir iş kazası yaşandı. Vincin periyodik bakımı için inşaat alanına gelen teknisyen bakım için vince çıktı. Vincin bakımını yapan teknisyen 51 metrelik yükseklikte hayatının şokunu yaşadı.

İstanbul Ümraniye’de akıllara durgunluk veren bir iş kazası yaşandı. Vincin periyodik bakımı için inşaat alanına gelen teknisyen bakım için vince çıktı. Vincin bakımını yapan teknisyen 51 metrelik yükseklikte hayatının şokunu yaşadı.

Olay, bugün saat 12.00 sularında İstanbul Ümraniye’de yaşandı. Bir teknisyen inşaatta çalışan vincin bakımı için inşaat alanına geldi. Vincin bakımını yapmak için tam 51 metre yüksekliğe çıkan teknisyen burada felaketi yaşadı.

KOLU HALATA TAKILARAK KOPTU

Vincin bakımını yapmak için 51 metre yüksekliğe çıkan teknisyen Şakir Toğaçar, bakım çalışmasına başladığı sırada kolunun bir anda halata takılmasıyla büyük bir şok yaşadı. Toğaçar’ın kolu halata takılması sonucunda koparak 51 metre yükseklikten aşağı düştü. Teknisyen ve çalışma arkadaşları büyük bir şok yaşarken itfaiye ekiplerine haber verildi.

KOPAN KOLU BUZDOLABINA KOYDULAR

Kolu kopan teknisyen vincin üzerinde acı içinde mahsur kalırken inşaatta bulunan işçiler hemen yardıma koştu. İşçiler kopan kolu yerden alarak inşaatta bulunan konteynerdeki buzdolabına koydu. Yapılan ihbar üzerine bölgeye Dudullu ve Kadıköy itfaiye ekipleri sevk edildi.

TEKNİSYEN İTFAİYE MERDİVENİYLE İNDİRİLDİ

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri hemen merdiveni açarak vinçteki yaralı teknisyene ulaştı ve itfaiye merdiveniyle yaralıyı aşağı indirdi. İlk müdahalesi vinç üzerinde yapılan yaralı teknisyen daha sonra 1 saatlik çalışmanın ardından kopan koluyla birlikte ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. Teknisyenin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken olaya şahit olan çalışma arkadaşlarının sinir krizi geçirdiği öğrenildi. 

 

istanbul ümraniye iş kazası vinç 51 metre teknisyen kopan kol inşaat