İstanbul'da Sisli Hava Yine Vapur Seferlerini İptal Ettirdi, Meteoroloji Yeni Hafta İçin Uyarı Yaptı!

TAKİP ET

İstanbul'da bugün itibariyle yeniden etkili olmaya başlayan yoğun sis nedeniyle Eminönü, Kadıköy, Üsküdar, Adalar ve Karaköy seferlerini yapan vapurların seferleri iptal edildi.

İstanbul’da bugün itibariyle yeniden etkili olmaya başlayan yoğun sis nedeniyle Eminönü, Kadıköy, Üsküdar, Adalar ve Karaköy seferlerini yapan vapurların seferleri iptal edildi.

İstanbul’da bugün yeniden yoğun bir şekilde etkisini göstermeye başlayan siz nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. Vatandaşlar vapur seferlerinin iptal edilmesiyle büyük zorluk yaşarken Marmaray’da yoğun kalabalıklar oluştuğu öğrenildi. Sabah saatleri itibariyle başlayan yoğun sisin öğle saatlerinden itibaren etkisini kısmen yitirdiği öğrenilirken sisin etkisini yitirmesiyle vapur seferlerinin de normale döndüğü öğrenildi. Fakat bu etki uzun sürmedi ve sis yeniden etkili olmaya başlayarak vapur seferlerini yeniden durdurdu.

METEOROLOJİ YENİ HAFTAYA DİKKAT ÇEKTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada da İstanbul’da isin etkili olmasını beklediğini belirtti. Yeni hafta itibariyle yurt genelinde yağış görüleceği ve yağışların tüm hafta boyunca etkili olacağı aktarıldı. Özellikle Salı günü itibariyle etkisini daha yoğun gösterecek olan yağışların Çarşamba günüde yoğun bir şekilde etkili olmasının beklendiği belirtildi. Perşembe günü ise tüm yurt genelinde yağışların etkili olması bekleniyor. Perşembe gününden sonra yurdun genelini terk edecek olan yağışlı hava yerini sıcak havalara bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, ülke genelinde hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece artış gösterecek ve mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Öte yandan Doğu Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu’nun doğusunda tüm hafta boyunca parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak.

 

İstanbul Sis Meteoroloji 11 Mart 2018 Hava durumu Vapur seferleri yapılıyor mu Yeni hafta