İstanbul'da Sapık Elektrikçi Dehşeti! Genç Kadının Evine Girerek Önce Mastürbasyon Yaptı Daha Sonra Cinsel Saldırıda Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir'de akıl almaz bir olay yaşandı. Bir Enerji Dağıtım Firmasında saha çalışanı olarak çalışmakta olan 24 yaşındaki O.Ü isimli bir şahıs alınan bilgilere göre kaçak elektrik tespiti iddiasıyla gittiği bir evde ev sahibi olan E.T'nin karşısında bir anda mastürbasyon yapmaya başladığı ve bunun ardından evdeki kadına cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Ataşehir’de akıl almaz bir olay yaşandı. Bir Enerji Dağıtım Firmasında saha çalışanı olarak çalışmakta olan 24 yaşındaki O.Ü isimli bir şahıs alınan bilgilere göre kaçak elektrik tespiti iddiasıyla gittiği bir evde ev sahibi olan E.T’nin karşısında bir anda mastürbasyon yapmaya başladığı ve bunun ardından evdeki kadına cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi. 

EVDE YALNIZ OLAN KADINA SALDIRDI

Olay, İstanbul Ataşehir’de 22 Nisan 2017 tarihinde meydana geldi. 24 yaşında olduğu öğrenilen O.Ü isimli şahsın bir Elektrik Dağıtım Firmasında saha çalışanı olarak görev yaptığı ve Ataşehir’de E.T isimli bir kadının yaşadığı eve kaçak elektrik tespiti için gittiği öğrenildi. O.Ü eve gittiğinde iddialara göre evde yalnız olan kadın ilk olarak saha çalışanını içeri almak istemedi ancak O.Ü doldurulması gereken evraklar olduğunu belirterek bir şekilde eve girdi. O.Ü’nün eve girmesiyle kadına cinsel tacizde bulunmaya başlaması bir oldu. Kadın büyük bir panikle O.Ü’ye karşı koyamaya başlarken bu kez de sapık adamın kadının karşısına geçerek mastürbasyon yapmaya başladığı ve daha sonrada işi bitince evi terk ettiği öğrenildi.

HALI ÜZERİNDE MASTÜRBASYON YAPTI İŞİ BİTİNCE FERMUARINI KAPATIP GİTTİ

Yaşanan olay sonrasında hemen polis ekiplerini arayan E.T’nin polis ekiplerine sapık adamın kendisine, “Sakin ol bir şey olmayacak. Gel seninle cinsel birliktelik yaşayalım. Ne olur sana yalvarıyorum. Yapalım sonra çıkıp gideceğim” dediğini belirtti. Daha sonra da kendisinin sapık adama karşı koyduğunu belirten E.T, sapığın karşısına geçerek gözleri önünde halının üzerinde mastürbasyon yapmaya başladığını ve işi bittikten sonra fermuarını kapatarak evden çıkıp gittiğini söyledi. Kadının polise yaptığı şikayetin ardından yeri tespit edilerek gözaltına alınan O.Ü, hakkında yapılan suçlamaları kabul etmezken savcılığa gelen raporda paspas üzerindeki meni lekelerinin O.Ü’ye ait olduğu ortaya çıktı. 

 

istanbul ataşehir elektrikçi sapık taciz mastürbasyon cinsel saldırı