İstanbul'da Rezalet! Pastane Vitrininde Kuru Pastaların Üstünde Cirit Atan Fare Mide Bulandırdı

TAKİP ET

İstanbul'da yer alan bir pastanede vitrin üzerinde duran kuru pastaların üzerinde cirit atan fare herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyada da kısa sürede yayılan bu görüntüler mide bulandırdı.

İstanbul’da yer alan bir pastanede vitrin üzerinde duran kuru pastaların üzerinde cirit atan fare herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyada da kısa sürede yayılan bu görüntüler mide bulandırdı.

İstanbul Ümraniye’de bir pastanede vitrin üzerinde duran kuru pastaların üzerinde gezen bir fare bu kadarına pes dedirtti. Sosyal medyanın da kısa sürede gündemine oturan görüntüler sonrasında söz konusu pastanenin mühürlendiği öğrenildi.

FARE, KURU PASTALARIN ÜSTÜNDE GEZDİ

Pastanedeki iğrenç olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken sosyal medyadan da büyük tepki alan bu mide bulandıran olay sonrasında İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü harekete geçti. Vatandaş tarafından çekilen görüntüler hem insan sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi hem de bu iğrençliği gerçekleştiren müessesenin mühürlenmesini sağladı. Öte yandan ilgili yetkililerin söz konusu pastane ile ilgili detaylı inceleme başlattığı da belirtildi.

 

İstanbul İstanbul haberleri Fare Pastane Pstaların üzerinde gezen fare