İstanbul'da Öz Baba Vahşeti! Sevgilisiyle Bir Oldu, 5 Yaşındaki Çocuğa Yapmadıkları İşkence Kalmadı

TAKİP ET

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan öz baba vahşeti duyanları şaşkına çevirdi. Beraber yaşadığı sevgilisiyle bir olan baba İ.T'nin 5 yaşındaki çocuğuna akıl almaz işkenceler yaptığı öğrenildi. Baba ve sevgilisinin küçük çocuğun üzerine kaynar su döktüğü ve ısırarak dişlerini döktüğü ortaya çıktı. Talihsiz çocuğun koruma altına alındığı öğrenildi.

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan öz baba vahşeti duyanları şaşkına çevirdi. Beraber yaşadığı sevgilisiyle bir olan baba İ.T’nin 5 yaşındaki çocuğuna akıl almaz işkenceler yaptığı öğrenildi. Baba ve sevgilisinin küçük çocuğun üzerine kaynar su döktüğü ve ısırarak dişlerini döktüğü ortaya çıktı. Talihsiz çocuğun koruma altına alındığı öğrenildi. 

İstanbul Fatih’te 5 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı vahşet herkesin kanını dondurdu. S.S.K isimli 5 yaşındaki çocuğun anne ve babasının boşanmasının ardından velayetinin babada kaldığı öğrenildi. Yaklaşık olarak 2 yıldır babası ve babası ile birlikte aynı evde yaşayan sevgilisi ile birlikte yaşadığı öğrenilen küçük çocuğun gördüğü işkence akıllara durgunluk verdi. Küçük çocuğun öz babası ve babasının sevgilisinden gördüğü korkunç işkencelere şahit olan komşular daha fazla bu dehşete sessiz kalamadı ve yaşanan vahşeti önce BİMER’e daha sonra da karakola ihbar etti.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN İMDADINA KOMŞULAR YETİŞTİ

Olayı ihbar alan polisler küçük çocuğun yaşadığı eve gitti fakat polislere kapıyı açan kadın, evli olmadığını ve çocuğu olmadığını söyledi. Polis ekipleri çocuk büroyla da irtibata geçerek olayın peşini bırakmadı ve ev arama izni ile arandı. Evin aranması sonucunda küçük çocuk kat kat pijama giydirilmiş ve dayak izleri saklanmak istenilmiş şekilde bulundu. Ancak yapılan incelemeler sonucunda çocuğun dişlerinin çekildiği, üzerine kaynar su döküldüğü ve jiletle sırtının çizildiği ortaya çıktı. çocuğun yaşadığı işkence yargıya taşınırken 5 yaşındaki çocuk devlet tarafından koruma altına alındı ve öz anne de durumdan haberdar edildi.

İŞKENCECİ KADIN VE ÖZ BABA HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR

5 yaşındaki küçük çocuğa işkence yapan öz baba ve beraber yaşadığı sevgilisi hakkında soruşturmanın sürdüğü bilgisi verildi.

DAYIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Talihsiz çocuğun koruma altına alındığı öğrenilirken durumu öğrenen dayı, çocuğun kendilerinden sürekli kaçırıldığını en sonda Ankara’ya gittiklerini öğrendiklerini söyledi. Polisin arayarak durumu bildirmesi üzerine şok olduklarını söyleyen dayı, çocuğa bunu yapan öz baba ve sevgilisinin en ağır cezayı almalarını istediklerini ve küçük S.S.K’yı yanlarına almak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi. 

 

istanbul fatih 5 yaşındaki çocuk öz baba sevgili işkence dişleri dökülen kaynar su dökülen darp