İstanbul'da Öğrenci Evinde Korkutan Yangın: 2 Kişi Yangının Ortasında Mahsur Kaldı!

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir apartmanda çıktığı öğrenilen yangında 2 kişinin yangında mahsur kaldığı öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu’nda 4 katlı bir apartmanda çıktığı öğrenilen yangında 2 kişinin yangında mahsur kaldığı öğrenildi. 

İstanbul Beyoğlu ilçesi Şehit Muhtar Mahallesinde yer alan 4 katlı apartmanın girişim katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dairede öğrencilerin ikamet ettiği öğrenilirken 2 kişinin yangın dolayısıyla evinde mahsur kaldığı bilgisi alındı.

ALEVLER HIZLA BÜYÜDÜ

Apartmanın giriş katında başlayan ve henüz nedeni bilinemeyen yangında alevlerin hızla yükseldiği öğrenilirken ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına hemen müdahale ettiği ve güçlükle alevleri söndürdüğü belirlendi.

2 KİŞİ MAHSUR KALDI

Apartmanda da büyük paniğe yol açan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken apartman sakinlerinin büyük bir panikle apartmanı hızla boşalttığı öğrenildi. Apartmanın ikinci katında mahsur kaldığı öğrenilen 2 yaşlının da itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldığı öğrenildi. Evlerinde mahsur kalan ve büyük bir panik yaşayan 2 kişinin dumandan yoğun şekilde etkilendiği ve olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yangının söndürülme anında polis ekiplerinin de mahallede yoğun güvenlik çemberi oluşturduğu ve yangının kontrol altına alınmasının ardından binanın giriş katında incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

 

istanbul beyoğlu öğrenci evi giriş kat yangın 2 kişi mahsur kaldı