İstanbul'da Narkotik Operasyonunda Şok Eden Görüntü

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de narkotimler, Özel Harekat timlerinin de desteğiyle önceden belirledikleri bir adrese operasyon düzenledi. Kapının koçbaşı ile kırılarak içeriye girildiği operasyonda, uyuşturucu satmak suçundan aranan bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul Kağıthane’de narkotimler, Özel Harekat timlerinin de desteğiyle önceden belirledikleri bir adrese operasyon düzenledi.  Kapının koçbaşı ile kırılarak içeriye girildiği operasyonda,  uyuşturucu satmak suçundan aranan bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul narkotik suçlarla Şube Müdürlüğü ne bağlı Sokak suçlarıyla mücadele Büro Amirliği narkotim ileri Kağıthane'de Bir binanın Çatı Katı dairesinde uyuşturucu satmak suçundan aranan zanlının saklandığı bilgisine ulaştı.  Ekipler yaptıkları fiziki ve teknik takibin ardından hazırlıklarını tamamlayarak önceden belirlenen adresi Özel Harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenledi.  Uyarılara rağmen kapı açılmayınca polis ekipleri koçbaşı ile kapıyı kırarak içeriye girdi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri Eve baskın düzenlediklerini de uyuşturucu satmak suçundan aranan bir kişi yere yatırılarak kelepçelendi. Evde narkotik köpeği “Eta” ile yapılan aramada uyuşturucu madde bulunamadı.  Operasyonda gözaltına alınan şahıs işlemlerinin yapılması için polis merkezine götürüldü.

 

istanbul narkotik operasyonu polis operasyon son dakika son dakika haberi