İstanbul'da Metro Trafosunda Yangın Çıktı! 1 Ölü

TAKİP ET

İstanbul'da bulunan Dudullu'da ki metro trafosunda yangın çıktı. Çıkan yangında ise 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İşte detaylar…

İstanbul’da bulunan Dudullu’da ki metro trafosunda yangın çıktı. Çıkan yangında ise 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İşte detaylar…

İstanbul’un Ümraniye semtinde bulunan Dudullu metro trafo merkezinde saat 12:30 civarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı ve yangın bir anda trafo merkezini sararak her geçen saniye daha da büyümeye başladı.  Yangının büyümesinin ardından ise çevredeki vatandaşlar hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Metro trafo merkezinde çıkan yangının ihbarının alınmasının ardından ise bölgeye hemen Dudullu, Ümraniye ve Yenidoğan semtinde bulunan itfaiye ekipleri sevk edildi ve olay yerine çok sayıda polis ekipleri ile sağlık ekipleri de intikal etti.

Hemen hemen yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından ise yangın güçlükle kontrol altına alındı ve ardından da ekipler incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler esnasında ise henüz kimliği tespit edilemeyen 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Bölgede ise itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, olayla ilgili olarak da soruşturma başladı.