İstanbul'da Maganda Kurşunu Minik Ezgi'yi Babasız Bıraktı!

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta şehir eşkıyaları bir çocuğu babasız bıraktı. Aracıyla seyir halinde olan Oğuz Kıllı maganda kurşununun isabet etmesiyle hayatını kaybetti.

İstanbul Esenyurt’ta şehir eşkıyaları bir çocuğu babasız bıraktı. Aracıyla seyir halinde olan Oğuz Kıllı maganda kurşununun isabet etmesiyle hayatını kaybetti. 

İstanbul Esenyurt’ta maganda kurşunu isabet eden bir kişi hayatını kaybetti. Otomobiliyle seyir halinde olan Oğuz Kıllı şehir eşkıyalarının açtığı ateşle hayatını kaybetti. 3,5 yaşında kız çocuğu babası olan Oğuz Kıllı 20 gündür hayat mücadelesi veriyordu. 20 gün sonra hayat mücadelesini kaybeden Oğuz Kıllı mücadeleyi kaybetti. Oğuz Kıllı cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

 ARACIYLA GİDERKEN MAGANDA KURBANI OLDU

İstanbul Esenyurt’ta Haramidere’de 14 Mayıs’ta vahşet dolu anlar yaşandı. Gece saatlerinde aracıyla seyir halinde olan 31 yaşındaki Oğuz Kıllı şehir eşkıyalarının açtığı ateş sonucunda yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yoğun bakımda tedavi altına alındı. 20 gündür hayat mücadelesi veren 31 yaşında bir çocuk babası Oğuzhan Kıllı’nın hayat mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Oğuzhan Kıllı için bugün Esenyurt’ta bulunan Erenler Cemevi’nde tören düzenlendi. Törenin düzenlendiği Cemevi girişine Oğuzhan Kıllı’nın 3,5 yaşında olan kızı Ezgi’nin fotoğrafının bulunduğu bir pankart asıldı. Pankartta ‘Babamı bir maganda vurdu. Babamın katilini istiyorum.’ Yazısı yazıldı. Oğuzhan Kıllı’nın son yolculuğuna uğurlandığı törene yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından genç babanın tabutu omuzlarda cenaze aracına konuldu. Oğuzhan Kıllı’nın yakınları tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz adamın cenazesi Esenyurt Gülbahçe Mezarlığına defnedildi. 

 

istanbul maganda kurşunu minik esra 3 5 yaşındaki esra babasız kaldı