İstanbul'da Korkunç Kaza! Eli Asansöre Sıkıştı, Parmakları Kopan Minik Kız Çığlıklar İçinde Kaldı

TAKİP ET

İstanbul Pendik'te 4 yaşında olduğu öğrenilen Suriyeli minik kızın annesiyle beraber bindiği bozuk asansörün kapısına eli sıkıştığı ve feci kaza sonrasında 2 parmağının koptuğu öğrenildi.

İstanbul Pendik’te 4 yaşında olduğu öğrenilen Suriyeli minik kızın annesiyle beraber bindiği bozuk asansörün kapısına eli sıkıştığı ve feci kaza sonrasında 2 parmağının koptuğu öğrenildi. 

Olay, İstanbul Pendik’te Kaynarca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Suriyeli anne ve yanındaki 4 yaşında olan kızı Fecir Halluf asansöre bindi. Bir süre sonra iç kapısı bir anda kapanan asansörün kapısına minik Fecir’in eli sıkıştı.

ASANSÖRE ELİ SIKIŞTI, ÇIĞLIKLAR İÇİNDE KALDI

Anne Noval Halluf ve yanındaki 4 yaşındaki kızı Fecir Halluf 6. katta bulunan evlerine çıkmak için bindikleri asansörde dehşeti yaşadı. Alınan bilgilere göre bozuk olduğu öğrenilen asansör yukarı doğru çıkarken bir anda durdu ve iç kapısı kapandı. Bu anlarda minik kızın kapanan iç kapıya eli sıkıştı. Küçük kız elinin sıkışmasıyla çığlıklar içinde kalırken anne büyük bir panikle yakınlarına haber verdi.

4 YAŞINDAKİ KIZIN 2 PARMAĞI KOPTU

6. katta durduğu öğrenilen asansöre eli sıkışan küçük kız acı içinde kalırken anne Noval Halluf’un olayı yakınlarına haber verdiği öğrenildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildiği öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda küçük kızın elinin sıkışan kapıdan kurtarıldığı öğrenildi. 2 parmağının koptuğu öğrenilen talihsiz çocuğun olay yerine gelen ambulansa alınarak Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı ve burada tedavi altına alındığı belirtildi.

 

İstanbul Pendik Asansöre eli sıkışan kız Parmakları kopan kız