İstanbul'da Korkunç Cinayet! Ayrı Yaşadığı Karısı ve Baldızını Öldüren Adam İntihar Etti

TAKİP ET

Olay, İstanbul Kağıthane'de geçtiğimiz yıl evlendikleri öğrenilen yaklaşık 6 aydır da ayrı yaşadıkları öğrenilen çiftin sonu kabusla bitti. Ayrı yaşadığı karısı ile konuşmak için gelen adam eşi Zerrin Demir Doğaner ve baldızı Betül Demir'i silahla başından vurduktan sonra aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etmek istedi.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde vahşet yaşandı. Geçtiğimiz yıl evlenen ancak 6 aydır ayrı yaşadıkları öğrenilen karısı ve baldızını kafasından vurarak öldüren cani adam daha sonra kendi kafasına da ateş ederek intihar etti.  

Olay, İstanbul Kağıthane’de geçtiğimiz yıl evlendikleri öğrenilen yaklaşık 6 aydır da ayrı yaşadıkları öğrenilen çiftin sonu kabusla bitti. Ayrı yaşadığı karısı ile konuşmak için gelen adam eşi Zerrin Demir Doğaner ve baldızı Betül Demir’i silahla başından vurduktan sonra aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etmek istedi.

KONUŞMAK İÇİN GELDİ KARISIYLA BALDIZINI VURDU

İstanbul Kağıthane’de yer alan Talatpaşa Mahallesi Emirgazi Caddesi Dişçi Sokak’ta akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, 32 yaşında olduğu öğrenilen Kamil Emre Doğaner’in 6 aydır ayrı yaşadığı karısı Zerrin Demir Güvener ile konuşmak için karısının kaldığı eve geldiği öğrenildi. Eve gelen adam yanında getirdiği silahla dehşet saçtı. 

KARISINI VE BALDIZINI BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

Eve gelen adam, evde bulunan kayınvalidesi Melahat Demir, kayınbiraderi Murat Demir, baldızı Betül Demir ve ayrı yaşadığı karısı Zerrin Demir Güvener ile bir süre tartışma yaşadı. Giderek büyüyen tartışma sırasında öfkeli koca yanında getirdiği tabancayı çıkararak karısı 22 yaşındaki Zerrin Demir Güvener ve baldızı Betül Demir’in kafalarına ateş ettikten sonra silahı kendi başına doğrulttu ve bir el de kendisine ateş ederek intihar etti. 

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDILAR

Olay esnasında tabancayı gören kayınbirader evden kaçarak uzaklaşırken tartışma sırasında lavaboya giren kayınvalide Melahat Demir lavabodan çıktığında dehşeti yaşadı. Kızları ve damadını kanlar içinde yerde yığılı şekilde gören kadın büyük bir şok yaşadı. Kayınvalide Melahat Demir’in durumu ihbar etmesi ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

OLAYDA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YOĞUN BAKIMA ALINDI

Kurşunların hedefi olan 2 kadın kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirirken baldızını ve karısını vurduktan sonra kafasına sıkarak intihar eden Kamil Emre Güvener’in yoğun bakım ünitesinde ölüm kalım savaşı verdiği öğrenildi. Polis ekipleri yaşanan vahşetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

istanbul kağıthane baldız karısı silah intihar 2 ölü 1 yaralı cinayet