İstanbul'da Korkunç Cinayet! Apartman Görevlisi Kadın Boğazı Kesilerek Öldürüldü

TAKİP ET

İstanbul Beşiktaş Nispetiye de apartman görevlisi bir kadının günlük yaptığı iddiasıyla uyarmaya gittiği fitness hocası adam tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Polis ekipleri olaydan sonra kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatırken kadının yakınları olay yerine geldi.

Bugün saat 12 sularında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Gözde Sokak üzerindeki Bir binada meydana gelen olayda iddiaya göre sokaktaki bir apartmanda görevde olan 48 yaşındaki Nefise Dolapçı’yı Üst kattaki sakinler arayarak giriş kattaki kişinin çok gürültü yaptığını ve sessiz olması için uyarılmasını istedi. Dolapçı bunun üzerine bir üst kata çıkarak fitness hocası olduğu öğrenilen ve 2 ay önce taşınan odanın kapısını çaldı. Adamın içeride nişanlısıyla kavga ettiği öne sürülürken sinirli bir şekilde kapıyı açtı. Kadın bunun üzerine adamı sessiz olması için uyarı fakat adam ve kadın arasında çıkan Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu adam bıçakla kadının Boğazını kesti. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı adam ise kaçarak kayıplara karıştı. 

"SESSİZ OL" DİYEN KADININ BOĞAZINI KESTİ

Binada yaşayanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken apartmana Güvenlik şeridi çeken polisler içeride incelemede bulundu. Kadının cenazesi olay yerinde savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayın ardından hayatını kaybeden kadının Yakınları da apartmana geldi. 

"BIÇAKLA BOĞAZINI KESİP ÖLDÜRMÜŞLER"

Olayla ilgili konuşan bir vatandaş, “Adam nişanlısı ile kavga etmiş. Komşular duyunca şikayet ediyor ve Nefise’yi çağırıyor. Bıçakla boğazını kesip öldürmüşler. Gürültü çıkarmışlar, Nefise 20 senelik komşumuzdu” dedi. Bir başka vatandaş ise “Taksiyle bir kadın pencereden kafasını çıkartıp apartmanın adını bağırıyordu. Sonra ben bağırdığını gördüm ve apartman yukarıda dedim. Kendisini çok telaşlıydı, ben köpeği falan kayboldu sandım. Sonradan duyduğumuz göre cinayet olmuş” ifadelerini kullandı.

istanbul beşiktaş nispetiye cinayet son dakika