İstanbul'da Kırmızı Alarm! AFAD Ekipleri Sevk Edildi, Kimyasal Madde Dolu Variller Tek tek Toplandı

TAKİP ET

İstanbul Büyükçekmece'de boş bir arazide bulunan ve içinde kimyasal madde olduğu iddia edilen variller bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri tarafından tek tek toplanarak inceleme altına alındı.

İstanbul Büyükçekmece’de boş bir arazide bulunan ve içinde kimyasal madde olduğu iddia edilen variller bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri tarafından tek tek toplanarak inceleme altına alındı.

Olay, bugün İstanbul Büyükçekmece’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, boş bir arazide yer alan variller içinde kimyasal madde bulunduğu şüphesiyle olay yerine AFAD ekipleri çağırıldı. Bölgeye giden AFAD ekipleri varilleri detaylı inceleme altına aldı. 

BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Olayla ilgili alınan bilgilerde, Büyükçekmece Eskice köyünde yer alan boş bir arazide bırakılmış olan 10 varil vatandaşların dikkatini çekti. Varilleri gören köylülerin durumu belediyeye haber vermesi üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD ekiplerinin kimyasal madde olduğundan şüphelenilen varilleri inceleme altına aldı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken bölgeye hiç kimsenin yaklaştırılmadığı öğrenildi.

DAHA ÖNCEDE YAŞANMIŞTI

Öte yandan yine Büyükçekmece’de daha önce yol kenarına atılmış olan varillerin içinden dökülen kimyasal maddeden etkilenen koyun ve tavukların telef olduğu öğrenilmişti. 

 

İstanbul Büyükçekmece AFAD Kimyasal madde Varil