İstanbul'da Kauçuk Fabrikası Alev Alev Yandı: Gökyüzü Siyaha Büründü

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta 4 katlı olan bir kauçuk fabrikasında çıkan yangın herkesi korkuttu. Yangın sonucunda yayılan yoğun duman gökyüzünü simsiyah yaptı.

İstanbul Esenyurt’ta 4 katlı olan bir kauçuk fabrikasında çıkan yangın herkesi korkuttu. Yangın sonucunda yayılan yoğun duman gökyüzünü simsiyah yaptı.

Olay, İstanbul Esenyurt ilçesinde yer alan Kıraç Merkez Mahallesi Küçükyazma Caddesinde yaşandı. Gelen bilgilere göre, mahallede yer alan 4 katlı bir kauçuk üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. sebebi henüz belirlenemeyen bir şekilde başlayan yangının çevredeki vatandaşlarda büyük panik yarattığı görüldü.

FABRİKADA MADDİ HASAR BÜYÜK

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri rüzgarın etkisiyle daha da yayılan yangına müdahale etmeye başladı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın güçlükle söndürülürken olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. 4 katlı olan ve kauçuk üretimi yaptığı öğrenilen fabrikada büyük şekilde maddi hasar oluştuğu belirlendi. Polis ekiplerinin çıkan yangınla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

 

istanbul esenyurt kauçuk fabrikası yangın 4 katlı fabrika itfaiye