İstanbul'da "Kara Hekim" Dehşeti! Kazık ve Çekiçle Bel Fıtığı Tedavisi Felç Etti

TAKİP ET

İstanbul'da 'Kara Hekim' takma adıyla tanınan şahıs, Bel fıtığı şikayeti olan hastayı kazık ve çekiçle Sözde tedavi etti. Yapılan Bu anlamsız tedavi sonucunda hasta felç oldu.

İstanbul'da 'Kara Hekim' takma adıyla tanınan şahıs, Bel fıtığı şikayeti olan hastayı kazık ve çekiçle Sözde tedavi etti. Yapılan Bu anlamsız tedavi sonucunda hasta felç oldu.

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, Şiddetli ağrılara olunca 'Kara Hekim derdine derman olur'  sözüne inanarak bu şahsa başvurdu. 'Kara Hekim' lakaplı Sözde şifacı çekiç ve kazıkla uyguladığı Sözde tedavi yöntemi sonucunda Aykut'un felç geçirmesine neden oldu. Talihsiz adamım felç geçirmesine neden olan o sözle tedavi yönteminin görüntüleri ise gerçekten dehşete düşürdü.

ÇANTASINDAN ÇEKİÇ VE KAZIK ÇIKARDI
Show Haber'de yayınlanan görüntülere göre 'Kara hekim'  Aykut'u yere yatırdı önce sert bir masaj yaptı Daha sonra da çantasından kazık ve çekiç çıkararak insanlık dışı Sözde tedaviyi uygulamaya başladı. Aykut'un ağrıları uygulama sırasında daha da şiddetlenirken durumda bir tuhaflık Olduğu belliydi. Acı içinde bağırmaya başlayan Aykut'u bırakmak istemeyen şifacı, 'Daha dur yeni başlıyoruz, fizik tedavi yapıyoruz burada'  ifadelerini kullandı. 

"İKİ GÜN SONRA BANA DUA EDECEKSİN"
Sanki tahtaya vurur gibi çekiçle Temel Aykut'a vurmaya devam eden 'Kara Hekim'  talihsiz adamı daha da asla etmekle kalmayarak bir de üstüne para aldı. Bu sözde Tedavinin ardından ağrıları daha da şiddetlenen Aykut yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan kontrol sonucunda Aykut'un damarlarında zedelenme olduğu ve kısmi felç geçirdiği belirlendi. Bunun üzerine Aykut,  Kara Hekim lakaplı Sözde şifacıdan şikayetçi oldu.

 

istanbul kara hekim dehşet bel fıtığı sözde şifacı son dakika kısmi felç