İstanbul'da Kan Donduran Vahşet: Önce Kucağına Alıp Sevdiği Kediyi Daha Sonra Yerden Yere Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda kaydedilen görüntüler kan dondurdu. Yolda yürümekte zorluk çektiği görülen ve alkollü olduğu düşünülen bir adamın sokakta karşısına çıkan kediyi önce kucağına alarak sevdiği daha sonrada bıçaklayarak yerden yere atarak canice öldürdüğü öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu’nda kaydedilen görüntüler kan dondurdu. Yolda yürümekte zorluk çektiği görülen ve alkollü olduğu düşünülen bir adamın sokakta karşısına çıkan kediyi önce kucağına alarak sevdiği daha sonrada bıçaklayarak yerden yere atarak canice öldürdüğü öğrenildi.

Olay, İstanbul Beyoğlu’nda meydana geldi. Büyük bir vahşete imza atan bir adam yolda karşısına çıkan kediyi önce kucağına alıp sevdiği daha sonra da canice bıçaklayarak yerden yere vurarak öldürdüğü görüldü.

BIÇAĞINI BİLEYEREK CANİCE ÖLDÜRDÜ

Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen vahşi olayda, gece saat 02.00 sularında elinde bıçakla sokakta gezen ve alkollü olduğu düşünülen bir şahsın konteynırın yanında duran kedileri sevmeye başladığı görüldü. Kedileri seven daha sonrada elinde tuttuğu bıçağı bilemeye başlayan adamın çöp konteynırın yanından duran kedilerden birini alarak bir anda hızla yerden yere vurmaya başladığı daha sonrada elinde bileyerek hazırladığı bıçakla kediyi bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Kan donduran vahşete imza atan adamın daha sonra öldürdüğü kediyi yerden alarak çöp konteynırına attığı öğrenildi. Adamın kediye yaptığı canilik sokaktaki güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi. 

POLİS CANİYİ GÖZALTINA ALDI

Gelen diğer bilgilere göre, caninin kediyi büyük bir vahşetle öldürdüğü gece polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. 

 

istanbul beyoğlu ked cani bıçakladı çöp konteynırı