İstanbul'da Kan Donduran Olay! İki Çocuk Kafatası Bulundu…

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de altyapı çalışmaları için yapılan kazı çalışması sırasında iki çocuğa ait olduğu düşünülen Kafatası bulundu.

Dün Öğle saatlerinde İstanbul Bahçelievler'de yaşanan olayda iddiaya göre alt yapı çalışmaları kapsamında kaza yapan ekip de bulunan işçilerden biri çukur içerisinde 2 Kafatası olduğunu fark etti. Ekiplerin duruma haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çukurdan çıkarılan kafataslarını incelemeye aldı.

ÇOCUKLARA AİT

Yapılan İnceleme sonucunda kafataslarının çocuklara ait olduğu belirlenen. Ekipler daha sonra delil torbasına koydukları kafataslarını incelenmek üzere adli tıp Kurumu'na gönderdi. Bulunan iki kafatası ile ilgili olarak ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Kafataslarını bulan ve çukurdan çıkaran kepçe operatörü Halil İbrahim Polat yaptığı açıklamada, “Kanalizasyon çalışması yapıyoruz kazdığımız zaman görmedik. Kapatmaya indiğimiz zaman ustamız fark etti. 3 saat açıkta kalmış çocuk kafataslarıydı”  ifadelerini kullandı.

 

SON DAKİKA istanbul kan donduran olay son dakika haberi çocuk kafatası