İstanbul'da Kan Donduran Olay! Engelli Kıza 6 Kişi Cinsel İstismara Bulundu

TAKİP ET

İstanbul'da Facebook üzerinden tanıştığı bir kişinin cinsel tacizine maruz kalan 14 yaşındaki zeka geriliği rahatsızlığı bulunan engelli bir genç kız, yaşları 40 ve 60 arasında değişen 5 kişi tarafından da taciz mesajlarına maruz kaldığını dile getirdi. İşte detaylar…

İstanbul’da Facebook üzerinden tanıştığı bir kişinin cinsel tacizine maruz kalan 14 yaşındaki zeka geriliği rahatsızlığı bulunan engelli bir genç kız, yaşları 40 ve 60 arasında değişen 5 kişi tarafından da taciz mesajlarına maruz kaldığını dile getirdi. İşte detaylar…

İstanbul’da kan donduran olay! İstanbul’da yaşayan ve zeka geriliği rahatsızlığı bulunan 14 yaşındaki D.G, Facebook üzerinden 41 yaşındaki B.A ile arkadaş oldu. Daha sonra ise genç kıza mesajlar atan B.A, ona sevgilisi olması yönünde bir teklifte bulundu. Ancak genç kız bunu kabul etmedi. Daha sonra da İ.A isimli B.A’nın tanıdığı D.G ile sosyal medya üzerinden arkadaş oldu ve onunla Beyazıt’ta buluşabilmek için sözleşti.

DEPODA TACİZ ETTİ

Beyazıt’ta buluştuktan sonra ise genç kızı bir ayakkabıcının deposuna götüren İ.A, orada iddialara göre genç kıza cinsel tacizde bulundu. Daha sonra ise genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan İ.A, D.G’nin zihinsel bir problemi olduğunu anlayınca onu tuvalete indirdiğini ve sonrada geri gönderdiğini ifade etti. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.A, tutuklandı ve cezaevine yollandı.

Bunun yanı sıra genç kız Facebook üzerinden N.A (50), B.A (40), N.A (60), H.A (48) ve ismini bilmediğini belirttiği bir kişinin daha kendisine tacizde bulunduğunu ve bu şahısların kendisine cinsel içerikli mesajlar attığını belirtti. Polis ekipleri ise bu zanlıların tespit edilmesi için de çalışmalara başladığı öğrenildi.  

taciz cinsel taciz İstanbul haberleri 3. sayfa haberleri facebook zeka geriliği hastalığı haberler