İstanbul'da Kağıthane Belediyesi'ni Sarsan Eşcinsel İlişki! Dört Belediye İşçisi Eşcinsel İlişki Yaşıyormuş

TAKİP ET

Kâğıthane Belediyesi, Çöp toplama işi çalış yapan 4 işçinin karıştığı cinsel ilişki ile çalkalandı. Alınan ilk bilgilere göre belediyede 3 çöp kamyonu şoförü ve beraberlerinde çalışan çöp toplayıcısı işçi ile eş cinsel ilişki yaşadı. Belediye tarafından işçiler tazminatsız şekil değiştiren çıkartılırken ikisi işe iade davası açtı. Kâğıthane Belediyesi tarafından Hürriyet Gazetesi'ne yapılan açıklamada 'İnfial duyduğumuz bir konu; taviz vermemiz mümkün değildir' ifadeleri kullanıldı.

Kâğıthane Belediyesi, Çöp toplama işi çalış yapan 4 işçinin karıştığı cinsel ilişki ile çalkalandı. Alınan ilk bilgilere göre belediyede 3 çöp kamyonu şoförü ve beraberlerinde çalışan çöp toplayıcısı işçi ile eş cinsel ilişki yaşadı. Belediye tarafından işçiler tazminatsız şekil değiştiren çıkartılırken ikisi işe iade davası açtı. Kâğıthane Belediyesi tarafından Hürriyet Gazetesi'ne yapılan açıklamada  “İnfial duyduğumuz bir konu; taviz vermemiz mümkün değildir”  ifadeleri kullanıldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Kağıthane Belediyesi tarafından İşten çıkarılan işçilerin yaşadığı ilginç olaylar dizisi şu şekilde gelişti.

10 YILDIR ÇALIŞIYORLARDI
Belediyeye bağlı şirketler çöp kamyonu şoförü olarak çalışan İ. D. (50), A. A. (47), R. S. (42)  isimli işçiler evli ve çocuk sahibiydi.  Hatta işçiler arasında torun sahibi olanlar da vardı. Bu üç isim 10 yıla yakın süredir belediyede çalışırken 27 yaşındaki çöp toplayıcısı işçi M.Ş.’nin ifadesi ile yaşanan eş cinsel ilişki ortaya çıktı.

ÇALIŞTIĞI EKİP DEĞİŞİNCE OLAYI GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI
Alınan bilgiye göre M.Ş.’nin çalıştığı ekip değişti. Artık başka bir çöp kamyonunda çalışmaya başlayan işçi yeni ekip arkadaşlarına yaşanan olayı anlattı. Olaylar bu şekilde ilerlerken herkes birbirini anlattıktan sonra yeni kamyondaki işçiler durumu şefe bildirerek bu işçi ile çalışmak istemediklerini söyledi.

SAVUNMALARI ALINDI
Bir süre sonra kolundan belediye yetkililerinin de haberdar olması üzerine M.Ş. isimli işçi bu defa yaşadıklarını ilgili yönetici anlattı. haklarında tutanak tutulan 3 şoför önce açığa alındı Daha sonra da soruşturmaların derinleştirilmesi ile bu isimlerin  tek tek ifadeleri alındı.  alınan savunmalar sırasında R.S. “Ben bu arkadaşımızın herhangi bir şeyini görmedim. Bir gün İ. D. bana, iki bira içelim mi diye sordu. Ben de ‘tamam’ dedim. Yolda giderken M.’yi gördü. Ben ‘alma’ dediysem de araca aldı. 2’şer tane bira aldık içtik. İ. D. beni eve bıraktı; M. ile birlikte gitti.”  dedi.

'NE OLDUYSA ONDAN SONRA OLDU...'
Şoförlerden İ.D  ise savunmasında  “Bir gün sabah işten çıktık. R., M.’yi alma dedi. M. ‘ben de geleceğim’ dedi. Onu da aldık gidip 3’er tane bira aldık. AKOM’un oraya gittik. İki tane bira içtikten sonra ben ufak su dökmeye gittim. M., benim peşimden geldi ve bana baktı. Ben de, ‘ne bakıyorsun’ dedim” diyerek, M. Ş.’nin orada kendisi ile cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu, kendisinin ise kızdığını öne sürdü. İ.D. dilekçesinin devamında “Oradan tekrar arabaya bindik. Birer tane biramız vardı. Onu da içtikten sonra R.’yi evine bıraktık. Ondan sonra biz ikişer tane daha bira daha aldık. Ve ne olduysa ondan sonra oldu” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

kağıthane belediyesi eşcinsel ilişki çöp kamyonu son dakika