İstanbul'da Jandarmaya Saldırı!

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de Jandarma Aracına Saldırı Düzenlendi

Terör örgütü sempatizanlarının eylemleri dur durak bilmiyor. günlerdir Diyarbakır'ın Sur İlçesini karıştıran teröristler şimdi de İstanbul'da ortaya çıktı. Bu kez şans eseri olay ucuz atlatıldı. Kağıthane'de Saldırı! İstanbul Kağıthane'de bulunan Nurtepe Viyadüğünde seyir halindeki jandarma aracına saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahlar ile kimliği belirsiz kişiler tarafından jandarma aracına saldırı düzenlendi. Alınan bilgiye göre Jandarma aracının Nurtepe Viyadüğünden geçişi sırasında, viyadüğün son metrelerinde üst geçitten uzun namlulu silahlarla şok bir saldırı düzenlendi. Jandarma aracı birçok isabet aldı. 1 Astsubay Hafif Yaralandı! Alınan son bilgilere göre jandarma aracının geçişi sırasında yapılan saldırıda araca birçok mermi isabet etti. İsabet eden mermilerin kırdığı camların sıçraması sonucunda araçta bulunan bir astsubay hafif bir şekilde yaralandı. Yaralanan astsubaya olay yerinde müdahale yapıldı. Saldırı sonrasında üst geçitten kayıplara karışan saldırgan ya da saldırganlar için emniyet tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgeye yakın olan mobese kameraları incelemeye alınırken o esnada yoldan geçen araç sahiplerinin de ifadelerine başvuruldu. Konunun kısa sürede aydınlatılması bekleniyor. Özel Harekat Sevk Edildi Olay yerine gelen ekipler, askeri aracın ön camına isabet eden kurşunlar ve etrafında araştırmalar yaptı. Bölgeye Özel Harekat polisleri de gönderildi. Polis helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi. Polis, yeşillik alanda da arama yaptı. 20 Mermi İsabet Etti

Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın meydana geldiği alandaki boş kovanlar üzerinde detaylı incelemeler yaptı. Askeri araca 20 Kalaşnikof mermisi isabet ettiği açıklandı.

Dğer taraftan, saldırının 4 kişi tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Fakat yapılan aramalara rağmen saldırganların kimlikleri belirlenemedi.

İncelemenin ardından, askeri araç daha detaylı incelenmek üzere çekici ile polis merkezine götürüldü.