İstanbul'da Hareketli Saatler! Cadde Üzerinde Silahlı Çatışma Çıktı: 1Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Silah, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Okmeydanı’nda iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Silah, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Okmeydanı Mithatpaşa Caddesi üzerinde sabah saatlerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen iki grup kavga etmeye başladı. Gruplar arasında çıkan kavgada silah, sopa ve bıçaklar kullanılırken kavganın sonunda 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişininse aralandığı öğrenildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ 5 KİŞİ YARALANDI

Bugün sabah saatlerinde Osman B. ve yanındaki yakınlarının Ali A. ve yakınlarına ait olan tekstil atölyesine gelerek tartışmaya başladığı öğrenildi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silah, sopa ve bıçaklar çıkarıldı. Yaşanan büyük kavga sonunda 6 kişinin yaralandığı öğrenilirken yaralılar, Ali A., Mehmet Selim A., Hacı Ali A., Abdülsamet A., Fidan A., ve Hüseyin B., olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hüseyin B.’nin yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Bölgede yaşanan kavga sonrasında ihbar üzerine gelen polis ekipleri zırhlı araçlarla olay yerinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis ekiplerinin kavga sonrasında olay yerinden kaçan şahıslar için yakalama çalışmaları başlattığı öğrenildi.

 

İstanbul Okmeydanı Silahlı kavga 1 ölü 5 yaralı İki grup Sopa Bıçak