İstanbul'da Hafriyat Kamyonu Dehşeti! 17 Yaşındaki Genç Kız Hafriyat Kamyonunun Altında Kaldı

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'de bir hafriyat kamyonu 17 yaşındaki bir genç kızı hayattan koparttı. Karşıdan karşıya geçmek isteyen 17 yaşındaki genç kız hafriyat kamyonunun altında kalarak ezildi.

İstanbul Arnavutköy’de bir hafriyat kamyonu 17 yaşındaki bir genç kızı hayattan koparttı. Karşıdan karşıya geçmek isteyen 17 yaşındaki genç kız hafriyat kamyonunun altında kalarak ezildi. 

İstanbul Arnavutköy Habiblerde meydana gelen olayda yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 17 yaşındaki bir genç kız hafriyat kamyonunun kurbanı oldu. Kamyonun altında kalan genç kız hayatını kaybetti.
Olay, Habibler Arnavutköy yolu üzerinde öğle saatlerinde yaşandı. Gelen bilgilere göre 17 yaşında olan Berfin Kantarkıran adlı genç kız yolda karşıdan karşıya geçmek istedi. Ancak genç kız aniden yola atladı ve hafriyat kamyonunun altında kaldı. Hafriyat kamyonu çarpan talihsiz kız olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan kaza sonucunda hafriyat kamyonu çarpmanın etkisi ile refüjü aşarak yolun karşısına geçti ve devrildi. Kamyonun içinde bulunan şoförün ağır yaralandığı öğrenildi.

SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler kamyon altında kalan 17 yaşındaki genç kıza ve kamyon şoförüne ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri yapılan müdahalelere rağmen genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Berfin’in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Yenibosna Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kamyon şoförü ise ağır yaralı şekilde ilk müdahale yapıldıktan sonra tedavisi üzerine çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili incelemesine devam ediyor.

 

istanbul arnavutköy hafriyat kamyonu kamyon kazası genç kız