İstanbul'da Feci Olay! Hafriyat Kamyonu Yine Can Aldı

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de yine bir hafriyat kamyonu faciası yaşandı ve kamyonun çarptığı kadın olay yerinde feci şekilde can verdi. İşte detaylar…

İstanbul Kadıköy’de yine bir hafriyat kamyonu faciası yaşandı ve kamyonun çarptığı kadın olay yerinde feci şekilde can verdi. İşte detaylar…

İstanbul’da yine hafriyat kamyonu faciası yaşandı! İstanbul’un Kadıköy semtinde bulunan semt pazarına giden Saime Gündüzoğlu, eve giderken Şemsettin Günaltay Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek istedi. Ancak tam da o esnada 34 UV 5517 plakalı hafriyat kamyonunu kullanan Talip Atagün, Gündüzoğlu’nu fark edemeyince cadde üzerinde kadına çarptı ve Gündüzoğlu kanlar içerisinde yere yığıldı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Feci kazayı görenler ise hemen Gündüzoğlu’nun yardımına koşturdu ve olay yerine polis ile sağlık ekipleri çağırıldı. Kısa sürede kaza yerine gelen polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi ile kapattı ve sağlık ekipleri ise Gündüzoğlu’na ilk müdahalesini olay yerinde yapmak istedi. Ancak Gündüzoğlu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından ise ceset Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı ve polis ekipleri hafriyat kamyonu şoförünü gözaltına alarak emniyete götürdü.

Kaza ile ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.