İstanbul'da Feci Olay! Hafriyat Kamyonu Uçurumdan Aşağıya Devrildi

TAKİP ET

İstanbul'un Sultangazi semtinde bulunan bir taş ocağında, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kamyon uçurumdan aşağıya devrildi. Kazada ise şoför şans eseri burnu bile kanamadan kurtulabildi. İşte detaylar…

İstanbul’un Sultangazi semtinde bulunan bir taş ocağında, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kamyon uçurumdan aşağıya devrildi. Kazada ise şoför şans eseri burnu bile kanamadan kurtulabildi. İşte detaylar…

İstanbul’un Sultangazi İlçesi’nde korkunç bir olay yaşandı! İstanbul’un Sultangazi İlçesi’nde ki Cebeci Yolu üzerinde yer alan bir taş ocağında sabah saat 09:00 civarında bir kamyon şoförü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kamyon bir anda uçurumdan aşağıya devrildi. O esnada taş ocağında çalışanlar ise kamyonun devrildiğini görünce büyük bir şok yaşadı.

KAMYONDAN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULDU

Kamyonun uçurumdan aşağıya uçtuğunu gören taş ocağındaki işçiler büyük şok yaşarken hemen durum sağlık ekiplerine, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Alınan ihbarın ardından ise kısa sürede olay yerine gelen ekipler hemen çalışmalara başladı. Şoför ise uçuruma devrilen kamyondan burnu bile kanamadan kurtulabildi ve sağlık ekipleri tarafından yine de önlem alınarak ilk müdahalesi yapıldı.

Yaklaşık 20 metre aşağıya devrilen kamyon ise sürücünün de kurtulmasının ardından bağlanan halatlar ile uçurumdan yukarıya çekildi ve olayla ilgili rapor tutulurken, kazaya ilişkin soruşturma başladı.